prijsvraag

PRIJSVRAAG

Raad de Ondernemer of Bedrijf Achter de Foto

Hallo beste dorpsgenoten uit Liessel en omstreken!


Ben je trots op Liessel en nieuwsgierig naar onze lokale ondernemers en bedrijven? Dan hebben wij iets bijzonders voor jou! Bekijk onze introductievideo en kom alles te weten over onze tweewekelijkse prijsvraag.


Regelmatig plaatsen we een mysterieuze macrofoto van een activiteit of een product van één van de bedrijven aangesloten bij de Liesselse Ondernemers Vereniging (LOV). Kun jij binnen een week raden om welke ondernemer of welk bedrijf het gaat? De week daarop onthullen we dit door middel van een korte video, waarin je niet alleen ziet wie het is, maar ook wat de afgebeelde activiteit of het product inhoudt en waar het voor dient. Leerzaam en leuk tegelijk!


Neem deel aan deze uitdagende prijsvraag en maak kans op verrassende prijzen, beschikbaar gesteld door de betrokken ondernemer.

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan om je kennis van Liessel te testen én om leuke prijzen in de wacht te slepen!


Bekijk nu de video en geef je antwoord voor deze week. We kijken uit naar je deelname en wensen je veel succes met raden!

Vul hier jouw antwoord in

Je ontvangt een e-mail wanneer je prijs hebt en de prijswinnaar wordt elke 2 weken bekend gemaakt op onze Social Media kanalen Facebook en Instagram.